Tuinaanleg

Van ontwerp over tuinaanleg tot oplevering
Na goedkeuring van het ontwerp zorgen wij voor uitvoerings- en beplantingsplan, planteninventaris en een gedetailleerde offerte. Geen verrassingen of onverwachte kosten maar duidelijkheid, voor uw tuinaanleg van start gaat. Onze werfcoördinator zorgt ervoor alle kwaliteitsnormen te halen, tot in de perfectie! Na oplevering staan wij u graag bij met onderhoud en nazorg.

Een totaalaanpak in tuinaanleg
Eén van de sterkste punten van tuinaanleg door ’t Groene Plan: alles gebeurt in eigen beheer. Eén aanspreekpunt, geen overlappingen, geen gekibbel met andere partners.
Onze werfcoördinator begeleidt de werken van A tot Z.

Enkele toelichtingen bij verschillende facetten van efficiënte tuinaanleg:

 • Zwembaden & zwemvijvers: Het ultieme vakantiegevoel in uw eigen tuin. Zalig relaxen, spelen in het water, baantjes trekken of drijven in het zonnetje. Al dan niet verwarmd, aan u de keuze. Deze meerwaarde voor uw tuin is onze corebusiness!
  Bekijk hier de prijzen die ’t Groene Plan won voor het aanleggen van zwembaden en zwemvijvers in een tuin.
 • Bestratings- en verhardingswerken: Onze vaklui hebben expertise en het modernste materiaal, waardoor ze zelfs de meest uitdagende tuinaanleg aankunnen.
 • Bijgebouwen: Rustiek eikenhout, modern aluminium, een strak minimalistisch ontwerp of liever een idyllische stijl. Een eenvoudige overkapping of een overdekt zitgedeelte... onmisbare onderdelen van een groene buitenkamer. In eigen beheer gaan we voor de hoogste afwerkingsgraad.
 • Verlichting: Een cruciale sfeermaker! Functioneel aan oprit, zwembad of bijgebouw of lichtaccenten leggend waar nodig: de juiste verlichting creëert de juiste stemming!
 • Beplanting: Ons groenteam volgt bij de aanleg minutieus het beplantingsplan. Bomen, hagen, grassen, vaste planten, we gebruiken uitsluitend topmateriaal en garanderen een optimaal resultaat.
  Klik hier voor info over hoe een kwalitatief tuinontwerp door ’t Groene Plan leidt tot een efficiënte tuinaanleg.
 • Beregening: Mooie planten hebben niet alleen bemesting nodig, soms hoort ook beregenen of bevloeien erbij. Afhankelijk van de situatie voorzien we een installatie op maat van uw tuin.
 • Tuindecoratie: Een accent in de vorm van een plantenbak of ornament, een houten of metalen constructie in een minimalistische tuin: ze zijn de kers op de taart van uw tuinaanleg en zorgen voor het perfecte buitengevoel.
 • Afsluitingen: Draadafsluitingen, betonplaten, houten schuttingen, tuinpoorten of hekken, ook hiervoor doen we een beroep op onze knowhow en jarenlange ervaring.
 • Neem contact op voor een verkennend gesprek over het aanleggen van uw tuin.