HYbrid pools® pijlers

Biologisch

Geen enkel project van ’t Groene Plan Hybrid Pools® gebruikt producten die schadelijk zijn voor de natuur. Bij de zwemvijvers doen de planten hun werk en bij de natuurlijke zwembaden en de hybride zwemvijvers worden uitsluitend producten gebruikt die terug worden opgenomen door de natuur.

ECOLOGISCH

De zuivering van het water van een zwemvijver, een natuurlijk zwembad of een hybride zwemvijver van ’t Groene Plan vraagt tot 90% minder energie dan die bij een traditioneel zwembad. Zonder kwaliteitsverlies verlaagt u uw ecologische voetafdruk en spaart u het milieu. Bovendien zwemt u in water dat de huid en de ogen niet irriteert.

De baden van ’t Groene Plan kunnen worden uitgerust met volgende energievriendelijke systemen:

  • Frequentiegestuurde pompen
  • Diepbedfiltratie waardoor de pomp veel trager kan draaien en dus veel minder verbruikt
  • LED-verlichting
  • Geen schadelijk water dat wordt geloosd zoals bij een klassiek zwembad
  • Frequentiegestuurde warmtepompen
  • Vloeibaar rolluik:

    Net als een conventionele zwembadafdekking remt Heatsavr verdamping. Verdamping is de voornaamste bron van energieverlies en zorgt ervoor dat een zwembad langdurig verwarmd moet worden. Ongeveer 70% van de kosten die gemaakt worden om een bad te verwarmen wordt veroorzaakt door verdamping. Het is dus zaak deze tot een minimum te beperken. Door een onzichtbare, slechts 1 à 2 moleculen dikke laag Heatsavr vloeistof over uw bad te verspreiden wordt deze verdamping tegengegaan. Heatsavr is gemaakt uit zorgvuldig gekozen bestanddelen die samen lichter zijn dan water en dus op het water blijven drijven. De gebruikte bestanddelen trekken elkaar aan, als ware het magneten. Op deze manier wordt er bovenop het wateroppervlak een dunne, ‘afsluitende’ – maar geheel onzichtbare – laag gevormd die de warmte zolang mogelijk in het water houdt.

POOLSCAPING EN STIJL

Een project van ‘t Groene Plan, in welke klasse dan ook, is herkenbaar aan de hoge graad van afwerking en kwaliteit en kan moeiteloos de vergelijking met een uitermate luxueus traditioneel zwembad doorstaan. De vorm van de kuip wordt op maat van de klant gemaakt. Strak, los, met een grasrand of een overloop: alles is mogelijk.

ERVAREN PERSONEEL

Een tuinarchitect van ’t Groene Plan ontwerpt uw project in 3D zodat u vooraf een presentatie van fotorealistische kwaliteit krijgt. Op het terrein wordt gewerkt met eigen, gespecialiseerde vaklui zoals grondwerkers, zwembadbouwers en tuinaanleggers. Samen vormen ze een goed geolied, flexibel team waarin ieder mag uitblinken in zijn eigen vakgebied. Onze ploegen zijn samengesteld uit plaatselijke mensen, wat zorgt voor een optimale dienst-na-verkoop. Zo u dat wenst, helpen ze u desnoods het hele jaar door bij het onderhoud van uw zwemvijver of zwembad.

VEILIGHEID

Op de werven van ’t Groene Plan wordt nauwlettend toegezien op de veiligheid van de medewerkers en van de bouwheer en zijn familie. Maar ook daarna is veiligheid een blijvende zorg: elektrisch werkende pompen worden niet in het water geplaatst om kortsluitingen te voorkomen.

PROJECTEN

Met meer dan 250 realisaties in binnen- en buitenland toont ’t Groene Plan zich een betrouwbare partner om uw project van A tot Z te realiseren.
Zwemvijver projecten | Bio-zwembad projecten | Hybride zwemvijver projecten

TOTALE INTEGRATIE

Of het nu gaat om een gewone of een hybride zwemvijver of een natuurlijk zwembad: ’t Groene Plan neemt geen genoegen met zomaar de meest voor de hand liggende plaats in de tuin. Het ontwerp en de aanleg ervan moeten goed doordacht gebeuren: een vijver of bad in de tuin gaat immers deel uitmaken van uw leven en levensstijl.

Met de bouwheer worden alle mogelijkheden goed doorgepraat: wil hij een project met onmiddellijke aansluiting op de woning of liever een bad dat aan het oog onttrokken is? Meer nog dan in de tuin, moet een bad totaal geïntegreerd worden in het leven van de eigenaars.
De hybride zwemvijvers zijn wat dat betreft een uitstekend voorbeeld: omdat hun waterpartij zich zowel ’s winters als ’s zomers in haar volle glorie aan de bezitter moet tonen, is het zeer belangrijk dat ze – in samenspraak met de toekomstige eigenaar - vanuit een architecturale visie geplaatst worden in de tuin.