Onderhoud zwemvijver

Ook een zwemvijver vraagt onderhoud

Om volop van uw zwemvijver te genieten, is een regelmatig onderhoud belangrijk. Niet alleen voor uw plezier, maar ook voor uw gezondheid. Niets is aangenamer dan een nette zwemvijver met helder en transparant water. ’t Groene Plan maakt jouw zwemvijver winter- en zomerklaar op een professionele manier. Als wij deze service komen uitvoeren leveren wij ook de nodige/gewenste onderhoudsproducten.

Uw zwemvijver laten onderhouden?

Een jaarlijks nazicht van het technisch pallet, het zomer- en winterklaar maken van uw natuurlijk zwembad en de controle van de waterkwaliteit. Op deze manier weet u zeker dat uw water zich in topconditie bevindt en veilig is voor alle zwemmers. ’t Groene Plan biedt u professionele techniekers voor elke interventie. Hiernaast bieden wij verschillende onderhoudscontracten aan: gaande van uitsluitend het zomer- en winterklaar maken van het zwembad tot een full service programma met tweemaandelijkse controle van de waterkwaliteit.

Drie mogelijke onderhoudscontracten voor onze natuurlijke zwembaden:

Voor onze zwemvijvers: Het stofzuigen van de zwemvijver, enten bacterie-cultuur, nazicht technische installatie en snoeien plantenfilter.

Zomer- en winterklaar maken biozwembaden en hybride zwemvijvers: 2 jaarlijkse interventies: Nazicht technische installatie, reinigen pompen, water bijsturen volgens wateranalyse, callibratie sondes, spoelen filters, basis set onderhoudsproducten inbegrepen.

Zomer- en winterklaar + 2 maandelijks onderhoud biozwembaden en hybride zwemvijvers: 6 jaarlijkse interventies: Nazicht technische installatie, reinigen pompen, water bijsturen volgens wateranalyse, callibratie sondes, spoelen filters, Alle onderhoudsproducten inbegrepen. Opvolging installatie via wifi.

Verdere info kun je vinden op:www.zwemvijver-onderhoud.be