tuinaanleg

Van ontwerp tot oplevering
Na goedkeuring van het tuinontwerp werken wij een volledig dossier uit, met name een uitvoerings- en beplantingsplan, planteninventaris en een gedetailleerde offerte. Geen verrassingen, meerprijzen of onverwachte kosten maar duidelijkheid alvorens gestart wordt met de tuinaanleg. Onze werfcoördinator volgt de werven op en zal er voor zorgen dat alle kwaliteitsnormen gehaald worden tot in de perfectie! Na oplevering van het project willen wij u zeer graag bijstaan met het onderhoud en nazorg van uw groene ruimte.

Een totaalaanpak in tuinaanleg
Eén van de sterkste punten van ’t Groene Plan bij het uitvoeren van totaalprojecten is het feit dat alles in eigen beheer gebeurt. Eén aanspreekpunt, geen overlappingen, geen over- en- weer gekibbel met andere partners.
Onze werfcoördinator begeleidt de werken van A tot Z.

Een tuin aanleggen omhelst verschillende facetten waarvan we er graag enkele toelichten:

  • Zwembaden & Zwemvijvers: Het ultieme vakantiegevoel in je eigen tuin. Zalig relaxen, spelen in het water, baantjes trekken of drijven in het zonnetje. Al of niet verwarmd, een type naar keuze. Deze meerwaarde voor uw tuin is onze corebusiness!
  • Bestratings- en verhardingswerken: Onze vaklui beschikken over het modernste materiaal waardoor zelfs de moeilijkste tuinaanleg geen hinderpaal kan zijn.
  • Bijgebouwen: Rustiek eikenhout, modern aluminium, een strak minimalistisch ontwerp of eerder een idyllische stijl. Misschien gewoon een overkapping of een overdekt zitgedeelte... Het zijn onmisbare onderdelen van een groene buitenkamer. In eigen beheer gaan we dan ook uitsluitend voor de hoogste afwerkingsgraad.
  • Verlichting: Een cruciale sfeermaker! Of het nu functioneel aan oprit, zwembad of bijgebouw is, of eerder enkele highlights die dienen uitgelicht, de juiste verlichting creëert de juiste stemming!
  • Beplanting: Ons groenteam draagt er zorg voor dat het beplantingsplan minutieus gevolgd wordt. Grote bomen, hagen, grassen, vaste planten of struiken, we werken uitsluitend met topmateriaal en staan garant voor kwaliteit qua tuinaaleg.
  • Beregening: Niet uitsluitend bemesting zorgt voor mooie planten, soms is ook beregenen of bevloeien een noodzaak. Afhankelijk van de situatie voorzien we een installatie op maat van uw tuin.
  • Tuindecoratie: Een accent in de vorm van een plantenbak of ornament, een houten of metalen constructie in een minimalistische tuin, ze zijn het schilderijtje aan de wand , de kers op de taart. Ze zorgen voor het perfecte exterieur.
  • Afsluitingen: Draadafsluitingen, betonplaten, houten schuttingen, tuinpoorten of hekken, ook hier beschikken we over de nodige knowhow en kunnen we beroep doen op onze jarenlange ervaring.